In balans met Govvi

Verbeter je mentale en fysieke gezondheid 

Activeer je interne balans

Binnen het cel geheugen in jouw lichaam liggen alle oude herinneringen opgeslagen. Zoals trauma’s, angsten, conditioneringen en andere blokkades. Op het moment dat jij deze niet kunt loslaten, kun jij problemen krijgen met je fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energetische gezondheid.  

HEB JIJ …

Last van trauma's, angsten, conditioneringen of andere blokkades

Moeite met loslaten

Fysieke, mentale, emotionele, spirituele of energetische klachten

Govvi

Govvi is een jong bedrijf dat continu op zoek is naar zuivere producten op natuurlijke basis die ons ondersteunen in het creëren van balans in ons systeem. Zo hebben zij bijvoorbeeld capsules die je helpen afslanken, poeders die jouw immuunsysteem, het zenuwstelsel en hartvaatstelsel voorzien van kracht. Ook beschikken zij over een Harmonic Card die ervoor zorgt dat jij beschermd wordt tegen straling van Wifi, 5G etc.

Govvi heeft een gevarieerde productlijn die continu wordt voorzien van nieuwe items. Voor de meest actuele informatie, nodig ik je uit om met mij contact op te nemen.

Govvi Smart Coffee

Smart-Coffee

De koffie die in de markt is gebracht, is een zogenaamde Smart-Coffee. Dit is meer dan een drankje maar een dagelijks ritueel voor mindful leven. Het ingredient Maca komt het uit hart van Peru en staat bekend om het verbeteren van stemming, uithoudingsvermogen en energie. Reishi (ook wel de paddenstoel van onsterfelijkheid genoemd) heeft het vermogen om het immuunsysteem en stressrespons te ondersteunen. Dit product is GMO, soya- en glutenvrij. 

Wil je meer productinformatie, contact me dan via happy@sterkinjezelf.nl of bestel direct jouw Govvi!

Govvi WOW

WoW supplement

Wil jij voor de feestdagen nog wat kilo’s kwijt? Bestel dan een proefzakje met WoW capsules. Voor je metabolisme boost, meer energie, minder trek en een stabiele bloedcirculatie. Ik ben nu ruim 3 maanden bezig en 5 kilo lichter. Probeer je de capsules uit?

Wat zeggen anderen over Govvi?

“Het is ongelooflijk lekkere koffie. Zeker de dessert koffie vind ik heerlijk omdat daar een zoetige smaak aan zit.

En stel je eens voor dat je koffie drinkt die je gezondheid bevordert? En stel je ook eens voor dat je geen koffie meer hoeft te nemen die uit een aluminium capsule komt?

Zelfs koffiezetapparaten worden overbodig. Alleen kokend water erover heen, roeren en klaar. Wat een winst wanneer je klanten ontvangt op je kantoor?

Smart Coffee drinker / Esther

Ik heb de Harmonic Card aangeschaft omdat ik stralingsgevoelig ben. Zeker sinds mijn buren zonnepanelen op het dak hebben laten leggen, heb ik last van onrust en slapeloosheid.

Sinds ik deze kaart gebruik voel ik me meer ontspannen en slaap ik een stuk beter.

 

Harmonic Card gebruiker / Lisette

De supplementen heb ik aangeschaft omdat ik wilde afvallen. Dat gaat bij mij langzaam. Maar blijkbaar moet mijn lichaam wennen aan de boost die het krijgt. 

Inmiddels gebruik ik ze niet zozeer om af te vallen maar juist om mijn totale gezondheid een stimulans te geven zodat mijn lichaam niet alleen afhankelijk is van producten met e-nummers uit de supermarkt.

Supplementen gebruiker / Tineke

Hyacinthe van Emst | Sterk in Jezelf

06 51 876 896
happy@sterkinjezelf.nl

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden