Maya Profiel

De wijsheden van de Maya

Vraag jij je wel eens af wat jouw missie hier op aarde is? Of ben je nieuwsgierig naar welke talenten er nog in jou verscholen liggen?

Je weet van jezelf waar jij goed in bent, wat jouw krachten zijn. Maar het zijn ook valkuilen. Schik jij je (volledig) naar de wensen van je klant? En jij de regie uit handen geeft? De pleaser in jou doet er alles aan om de ander te behagen. Maar een van jouw andere ‘ikken’ wijst dit gedrag af. Continu die stemmetjes in het hoofd die met elkaar de strijd aangaan.

Uil zegt: “Vertrouw op je eigen wijsheid. In de stilte komen de antwoorden. Gebruik je eigen innerlijke kracht. Laat je niet afleiden.”

De oude wijsheden wijzen jou de weg. Wil jij weten welke verborgen schat aan kwaliteiten en talenten jij in je hebt?

Als basis voor aanvang van de start van een traject, krijg je van mij een uitgewerkte blauwdruk, op basis van je geboortedatum.

Het zou toch wonderlijk zijn als jij ontdekt wat jij nog meer in je hebt? En je dat kunt inzetten om Sterk in Jezelf te worden?

Duik jij soms in je binnenste met de vraag: wie ben ik nu eigenlijk en waar sta ik voor? Wat vind ik belangrijk in het leven en in mijn business?

De Maya kalender wordt gevormd door 20 zonnetekens en 13 tonen. Op jouw geboortedag komen deze 2 samen en geven dan aan welk potentieel er in jou zit. Je talenten maar ook je valkuilen. 

Heb jij de moed om meer te ontdekken?

“Dank je wel, lieve Hyacinthe. Ik ben verbaasd hoe precies mijn Maya profiel is. Dat wat ik heb gelezen, is iets wat ik altijd van binnen voelde maar niet durfde te geloven. Ik was bang om echt uit mijn eigen wereld naar buiten te komen. Het was precies de tijd dat ik jou heb leren kennen zodat je mij met de hulp van het profiel naar boven trekt. Nu ben ik klaar om mijn business vorm te geven vanuit het doel waarom ik hier op aarde ben. Daarvoor ben ik heel dankbaar.”

Yvonne

Kunstenaar

“Meer vanuit mijn hart mijn bedrijf runnen. Ik voel me vaak opgejaagd en ben dan de verbinding met mezelf kwijt. Doordat ik het Maya profiel kreeg, ben ik gaan nadenken en voelen. Daarna heb ik een extra coachsessie geboekt. Hyacinthe stelde mij vooraf nog enkele verdiepende vragen. Toen ik beide zaken op elkaar legde, ontdekte ik dat ik mijn dromen nog meer wil verwezenlijken. Mijn persoonlijke passies wil integreren op zakelijk gebied.”

Marianne

Bewegingstherapeut

Hyacinthe van Emst | Sterk in Jezelf

06 51 876 896
happy@sterkinjezelf.nl

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden