Quantum Journeys

Verbind je met het Quantum Veld

Activeer jouw unieke creatiekracht

Welke droom of dromen heb je? Wat zie je jezelf doen? Hoe gedraag je je dan? Met wat voor mensen omring jij je? Welke gedachten en emoties komen dan bij je op? Jouw gevoel voor jouw nieuwe toekomst gaat voor je realiteit uit. Hoe fascinerend dat dit ook voor jou is weggelegd?

HERKEN JE DIT…

Je hebt belemmerende en remmende overtuigingen en gedragingen

Je hebt last van angsten of onzekerheden, trauma’s en lijden

Je merkt dat je schaarste aantrekt in plaats van overvloed

Je wilt jouw bewustzijnsniveau verhogen

Kom los van jouw belemmerende en remmende overtuigingen

Gedragingen, die jou klein houden en uit verbinding met jouw Ware of Hogere Zelf. Wat als je bijvoorbeeld wordt verlost van angsten of onzekerheden, trauma’s en lijden?

Dat is nu mogelijk via Quantum Hypnose. Jij maakt contact met het oneindige veld van mogelijkheden. Daar waar alles voor jou klaarstaat. Door het verhogen van jouw frequentie kun je moeiteloos op die tijdlijn stappen waar jij wilt zijn.

Bedenk dat onzekerheid meer schaarste aantrekt. Het gaat om het verhogen van jouw bewustzijnsniveau. Dan kom je in een hogere frequentie en til je jezelf omhoog. Wist jij dat jouw hersenen niet weten of iets echt gebeurd is of dat je het fantaseert? Dat is precies waar de magie ontstaat. 

Wie wil jij zijn?

Heb je nog niet een goed beeld van wie je wilt zijn? Denk dan eens aan het maken van een visionboard. Verzamel tijdschriften en zoek beelden die bij jouw wensen passen. Plak ze op een stuk karton of papier en hang het ergens waar je er dagelijks tegenaan loopt. Uiteraard kun je het ook digitaal toepassen.

Maar wil je nou direct stappen met zevenmijlslaarzen zetten?

Boek dan een Quantum Hypnose sessie of beter, boek een serie van 3 of 5 sessies. Als gecertificeerd coach help ik jou om je te ondersteunen richting jouw magische toekomst. Met een focus op positieve emoties (liefde, geluk, vreugde, overvloed) in plaats van elementen als angst, schaarste, tekort en verdriet.

Wat zeggen anderen over de “Quantum Journeys” ?

“Vooraf gaf ik aan dat ik moeilijk in hypnose te krijgen ben. Maar het ging heel snel. Dankzij jouw stem wist ik me volledig te ontspannen.

Ik heb een dier ontmoet, een dolfijn, die mij leerde om het leven niet te zwaar te nemen en meer te gaan spelen.

Ik ben dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken.

Quantum Hypnose / Hetty

“Het is bijzonder hoeveel er naar boven komt dat weer losgelaten mag worden. Elke keer verbaas ik me over de stukken die aangeraakt worden.

Mijn Quantum Journeys zijn nog lang niet ten einde en ik verheug me elke keer weer op een sessie.

Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met deze materie en hoeveel het brengt.

Quantum Hypnose / Janine

Hyacinthe van Emst | Sterk in Jezelf

06 51 876 896
happy@sterkinjezelf.nl

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden