Over Mij

Hoi, mijn naam is Hyacinthe. Mijn zoektocht is er een die jaren geleden is begonnen en die nooit ten einde komt. De rechte weg naar de top van die berg, biedt onderweg zoveel uitdagingen, dat ik de zijpaden ook met veel plezier heb genomen.

Onderweg ben ik gevallen en opgestaan. Ik heb fouten gemaakt en die leermomenten getransformeerd. Ik voel me inmiddels als een vuurtoren die stevig verankerd alle stormen en tornado’s doorstaat. Wier licht kilometers ver schijnt en een baken is voor allen die veilig hun reis willen vervolgen. Die vuurtoren die kaarsrecht, autonoom, authentiek en integer is. Die haar kracht in vrijheid wil delen en vooral wil verbinden met anderen. Die vrouwen wil ondersteunen op hun pad naar innerlijke wijsheid door het delen van alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Samen Sterker. En, daar Ben Ik Nu.

Wolf zegt: “Je bent je eigen leider en leraar. Je bent een voorbeeld voor anderen. Laat je innerlijke kracht stralen en ga vol vertrouwen op pad. Deel je kennis en ervaringen met anderen. Hierdoor kunnen ze groeien. Je helpt hen zich te herinneren dat ze uniek zijn en wat hun levensdoel is. Help hen de leider en leraar in zichzelf te ontdekken.”

De start van een nieuw avontuur dat zich in 2020 met alle kracht aandiende. Via paden van de Maya wijsheden naar certificering tot natuurcoach. Van de ratio naar de intuïtie. Van een vol en hectisch leven terug naar de stilte en de diepte in mezelf. Mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Van het doorlopen van de Levensinitiaties naar de Quantum Hypnose techniek met tussendoor nog een verbintenis met coaching op aura’s en chakra’s. Mijn directe omgeving kan mij niet altijd volgen. En als ik eerlijk ben: soms word ik ook doodmoe van mezelf.

Als Witte Wereldoverbrugger vertellen de Maya’s mij dat ik kan loslaten en me over kan geven aan hetgeen zich aandient. En het gaat ook over bemiddeling, bevrijding en vergeving. Toon 5 binnen mijn energetische Maya profiel wil zeggen dat ik zelf de regie over mijn leven mag pakken. 

Van controlfreak naar durven loslaten. Daar is moed en lef voor nodig. In het dagelijks leven kan ik dit aan de ene kant nog heel spannend vinden. Maar aan de andere kant kan ik meer voelen vanuit overgave. Vanuit het hoofd naar het hart. Dat gun ik jou ook en ik begeleid je graag daarbij.

Als je tot jouw kern, jouw zielsmissie kunt doordringen dan voel je je vrij om jouw waarheid te spreken en in lijn te brengen met jouw handelen. Zodat je jouw droomleven moeiteloos kunt manifesteren en realiseren.

Ik deel mijn avonturen, kennis en ervaringen graag met vrouwelijke ondernemers en ondernemende werknemers. Mensen met lef en moed die op zoek zijn naar hun eigen weg. Mijn mantra is: ‘Ik loop mijn eigen pad want ik ben goed zoals ik ben’. Met alle passie en bevlogenheid die ik in mij heb, loop ik graag een tijdje met je mee. Zodat jij daarna zelf de regie overpakt omdat jij Sterk in Jezelf bent.

Inspirerend voorbeeld

Sinds 2004 werk ik als zelfstandig ondernemer. Op tweede kerstdag van dat jaar was er een allesvernietigende tsunami in ZuidoostAzië. De beelden staan me nog helder voor ogen. Van het woord tsunami had ik nog nooit gehoord. Complete chaos en wanhoop.

In Den Haag stond er een vrouw direct op. Marja van Leeuwen kende Sri Lanka op haar duimpje omdat ze daar als reisleider jarenlang had gewerkt. Zij aarzelde niet, belde bevriende artsen en apothekers en enkele dagen daarna stapte ze in het vliegtuig met pallets vol aan hulpmiddelen en eerste levensbehoeften. Geen ellenlange en bureaucratische wegen maar daadkrachtig opstaan en handelen. Vanaf dat moment ben ik haar initiatief financieel gaan ondersteunen.

Jaren later blijkt zij op loopafstand van mijn huis te wonen. Menig uurtje hebben we gezamenlijk koffiegedronken en er ontstond een wild plan om een fundraise evenement te organiseren. Samen met een groep vrijwilligers hebben we een prachtig event plus veiling georganiseerd in de Pieterskerk in Leiden. De totale opbrengst van meer dan een miljoen ging naar het Somawathi, Holland House of Hope in Sri Lanka. In eerste instantie voor kinderen die hun ouders waren verloren. In de loop der jaren heeft het een veel ruimere betekenis gekregen met voorzieningen waar de lokale bevolking eveneens gebruik van kan maken.

Met mijn gezin heb ik in 2016 een bezoek aan het Holland House of Hope gebracht. Wij waren allen zeer onder de indruk en ik voel me vereerd dat ik dit initiatief al bijna twintig jaar mag ondersteunen.

Ik herken in mezelf de gedrevenheid van Marja, evenals haar daadkracht, haar integriteit en compassie. Ergens vol voor gaan. En ja, in de aanloop naar het evenement kwamen we veel hobbels tegen maar het gezamenlijke doel hield ons allemaal fier overeind. En bijna twintig jaar later staat het Somawathi, Holland House of Hope ook sterk in haar kracht. Net als jij, Sterk in Jezelf.

Hyacinthe van Emst | Sterk in Jezelf

06 51 876 896
happy@sterkinjezelf.nl

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden