Quantum Magie

De magie van het Quantum veld

Jij hebt alles in je om je droom leven te realiseren. Zowel persoonlijk als zakelijk.

Diep verscholen in jouw onderbewuste ligt alles wat jij je maar kunt wensen. Jouw unieke, authentieke en autonome gaven die jij vanaf je geboorte hebt meegekregen. Maar in de loop der jaren bent kwijtgeraakt door alle programmeringen en conditioneringen vanuit de buitenwereld. Het gevolg is dat jij filters ter bescherming om je heen hebt gebouwd. Om vooral binnen de lijntjes te kleuren, zoals van jou wordt verwacht.

Heb jij een verlangen om juist die muren wat meer af te breken? En jouw ware kern te onderzoeken? Wat zijn jouw passies en jouw talenten? Hoe kun je die inzetten zodat jij de wereld om jou heen een stukje mooier maakt? Ga op jouw zoektocht en laat je begeleiden op jouw persoonlijke reis naar het Quantumveld.

Magische Draak zegt: “Ik neem je mee op mijn rug. Naar het veld van oneindige mogelijkheden. Er is niets dat ons tegenhoudt. Kijk in mijn magische ogen en ervaar de betovering. Samen vliegen we door tijd en ruimte. Hoger en hoger gaan we terwijl jij dieper en dieper ontspant. Dit wordt een trancereis om nooit te vergeten. Wil jij je Quantum Wijzere Business Self ontmoeten?”

In een sessie leg jij contact met jouw innerlijke en eigen wijsheid. Diep verscholen weet jij wat je wil. En wat jouw krachten zijn. De grootste uitdaging voor jou is om je verbeeldingskrachten aan te boren. Vanuit de rechterkant van je brein. Tijdens de trancereis mag je aan jezelf toestemming geven om je analytische kant, de linkerkant, stil te laten zijn. Hoe prachtig zou het zijn om beide kanten uiteindelijk te kunnen verenigen in succesvolle concepten in je bedrijf of je team waar je leiding aan geeft? WoW! Het is werkelijk magisch.

Je hersenen zijn dol op sprookjes. Elke versie van jou die jij wilt zijn, bestaat al in het Quantumveld. Wil jij die succesvolle ondernemer of manager zijn die impact maakt? Hoe loopt deze? Wat doet en zegt deze? Met welke mensen verbindt deze zich graag? Als je op al deze vragen een antwoord hebt, kun je je dit ook al verbeelden. Je sluit je ogen, ziet het voor je en voelt in je onderbuik wat het met je doet. Als je dit elke dag herhaalt, dan gaat het ook gebeuren. Je komt in een andere staat van bewustzijn waardoor je een andere frequentie uitzendt.

Een Quantum Trance Reis verbindt inzichten uit de kwantumfysica met de neurowetenschappen en de wet van resonantie. In het universum bestaat een oneindig aantal parallelle tijdlijnen. Kom in contact met die versie van jouzelf die jij wenst. Die versie die gezond, succesvol, gelukkig en financieel onafhankelijk is, bijvoorbeeld. Hoe zou het zijn als jij die versie van jezelf ontmoet en naar de huidige tijdlijn kunt halen? Met behulp van hypnose is dit mogelijk. Wat als je niet alle vorige levens hoeft te doorleven maar jij meteen de sprong naar jouw gewenste toekomst kunt maken?

Dus: Wil jij (weer) in je kracht gaan staan en handelen vanuit pure liefde? Terugkeren naar hetgeen jij het liefste doet vanuit je hart? Geef jij jezelf toestemming?

Drie maanden lang begeleid ik jou wekelijks tijdens je speurtocht op je pad naar volledige innerlijke kracht en wijsheid. Zodat jij ‘Sterk in Jezelf’ wordt. Mijn visie is dat jij daarna de regie zelf terugpakt. Ik ben slechts een tijdelijke gids en bron van ondersteuning. Dit traject kun je individueel aangaan of in een groep van maximaal vier vrouwelijke leiders.

Quantum coaching is onderdeel van een begeleidingstraject van drie maanden.

Een proefsessie is ook los te boeken.

“Ik ben nu merkwaardig rustig. Jouw begeleiding is heerlijk en ontspannend.”

“Er is iets bij mij gebeurd dat voelt als een cadeautje.”

“Ik merkte gedachten opkomen maar die kon ik ook weer laten gaan.”

“Ik vond het spannend maar ik heb alle sensaties gevoeld.”

Online groepsreis Quantumveld

“Ik ging helemaal op in jouw verhaal. Op een bepaald moment was het emotioneel en ontroerend.”

“Magisch, magisch, magisch. Ik voelde de rust die jij uistraalde.”

“Je gebruikt mooie sterke waarden die mij in mijn kracht zetten. Helder, zuiver en puur.”

“Ik voelde me goed, fijn en veilig. Wat een heerlijke stem heb je.”

Live groepsreis Quantumveld

Hyacinthe van Emst | Sterk in Jezelf

06 51 876 896
happy@sterkinjezelf.nl

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden