Stap je In?

Kom jij in je kracht en pak je de regie? Kortom: Word jij Sterk in Jezelf?

Het antwoord daarop kun jij zelf het beste geven. Idealiter loopt een ‘Sterk in Jezelf’ traject drie maanden door waarbij we om de week een contactmoment hebben. De afgelopen periode heeft mij doen beseffen dat ik zelf de regie over mijn leven in handen heb en moet houden. Ik ben zelf de stuurman van mijn leven. Niemand anders kan die rol vervullen. Wanneer ik allereerst goed voor mezelf heb gezorgd, kan ik goed voor een ander zorgen. En dat gun ik jou ook. Al mijn opgedane wijsheid en (gecertificeerde) vaardigheden geef ik heel graag aan jou door.

Vind de magie in de Quantum Trance reis. Voel de kracht van de dieren bij het lopen van het medicijnwiel tijdens een sessie in de natuur. Neem als vertrekpunt de wijsheid van de Maya.

Dinosaurus zegt: “Dag prachtig mens. Zie je hoe krachtig ik ben? Ik heb oerkracht maar ook moed en lef. Net zoals jij. Jij bent niet voor niets nu op aarde. Iedereen heeft een unieke rol en talent. Luister naar je hart, voel waar jij moet zijn en wat je moet doen. Je kan het.”

Ervaar jouw persoonlijke of collectieve reis in drie maanden. Volledig afgestemd op jouw/jullie behoefte in het moment. Virtuele bijeenkomsten worden afgewisseld met live sessies in de regio Den Haag. Verrassende opdrachten, een geleide audiomeditatie en een verslag van elke trance reis zijn inbegrepen. Evenals een intake- en afrondingsmoment. Bij het collectieve traject is eveneens een individuele sessie inbegrepen.

Sta jij open voor meer magie in jouw persoonlijke leven? En om jouw business vet te laten groeien? Hoe? Puur en alleen door jezelf te zijn en te durven vertrouwen op je eigen kracht. Jij kunt het! En dat weet je ook. Wil jij individueel groeien door persoonlijke begeleiding op jouw reis of wil je de kracht van een tribe ervaren? Beide zijn magisch. Maar weet: ook in het collectieve traject ervaar jij een persoonlijke reis. Ben jij nieuwsgierig naar wat er komt?

Ben jij die vrouwelijke ondernemer of ondernemende werknemer? Ben je coach, therapeut, trainer, manager, consultant en/of leidinggevende? Dan is dit programma speciaal voor jou.

Voel je welkom bij happy@sterkinjezelf of op 06 51 876 896.

Wat kost het?

Een individueel traject van drie maanden bestaat uit 6 sessies en kost € 2.500,-

De prijzen zijn per persoon en excl. btw

 

Wat kost een losse sessie?

Mocht jij eerst willen proeven, dan zijn dit de prijzen voor de losse onderdelen

Quantum trancereis €150

Natuurcoaching €150

Maya Potentieel profiel €85

De prijzen zijn per sessie en excl. btw

Hyacinthe van Emst | Sterk in Jezelf

06 51 876 896
happy@sterkinjezelf.nl

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden