Natuur coaching

Gratis oplaadpunt: de natuur

Je verlangt naar de buitenlucht; de zee. Je weet dat je dan je hoofd leeg kunt maken. Hoe heerlijk het is om langs de vloedlijn te lopen en de wind om je hoofd te horen waaien. Daar waar de meeuwen schreeuwend overvliegen alsof ze met elkaar een teamvergadering houden. Die gedachte brengt een glimlach op je gezicht. En als je je ogen sluit, denk je aan die heerlijke strandvakantie waar je bruiste van de energie.

Je realiseert je dat een juiste dagelijkse balans tussen in- en ontspanning jou meer resultaat brengt dan al die uren voortvarend doorwerken. Als natuur- en wandelcoach begeleid ik jou om jezelf opnieuw op te laden. Zodat jij met een frisse blik van een afstand naar jouw business kunt kijken en glasheldere ideeën krijgt.

Slak zegt: “Blijf even stilstaan. Stop waar je mee bezig bent. Trek je even terug in je huisje, in jezelf en word stil. Ontspan en rust uit. Kijk niet alleen naar de weg die voor je ligt. Draai je ook eens om en zie wat je al hebt bereikt.”

De natuur is een ongelooflijk krachtig instrument om op te laden.

Herken je deze situaties?

Je hebt het zo druk met je to-do-lijst dat je in de pauze doorwerkt. ‘Ik ga straks wel naar buiten’, zeg je in jezelf. Je ziet de zon door het raam heerlijk naar binnen schijnen en verlangt ernaar om eigenlijk nu naar buiten te gaan. Maar die offerte moet af, die ene klant moet nog gebeld worden en die online meeting nog voorbereid …..

Help!

Ik neem je mee naar buiten en laat jou diverse oefeningen op een speelse manier ervaren.

Voorbeeld: je zet een aantal stappen vooruit en ik vraag je om om te keren en te kijken wat je hebt achtergelaten.

Voorbeeld: ik vraag je te vertragen en om je stappen eens bewust te zetten. Loop je recht vooruit of durf je ook een zijpad te bewandelen.

Ik help je graag vooruit.

 

 

Natuur coaching is onderdeel van een begeleidingstraject van drie maanden.

Een proefsessie is ook los te boeken.

“Mijn team kon ondersteuning gebruiken op het gebied van het verbeteren van communicatie en interactie. Hyacinthe heeft diverse interventies, zoals een groepssessie in de natuur, aangeboden die ons verder op weg hebben geholpen. Het resultaat is dat de individuele leden elkaar beter weten te vinden en elkaar inschakelen waar nodig. Tijdens de individuele coachsessies heeft zij mij concrete handvatten gegeven en mij een spiegel voorgehouden. Zaken die ik eigenlijk wel wist, werden tijdens onze gesprekken nogmaals duidelijk.”

Jos

Teamleider grote gemeente

“Een tijd geleden twijfelde ik welke kant ik op wilde gaan. Ik bleef maar in cirkels draaien en had niet eens in de gaten hoe ik mezelf blokkeerde. Dat werd mooi duidelijk toen ik met Hyacinthe over het strand liep en ik haar na een tijdje kwijt was. Ik was zo in en met mezelf bezig dat ik haar helemaal uit het oog was verloren. Toen ze aan kwam lopen, vroeg ze of ik de bus moest halen. Blijkbaar liep ik in marstempo van A naar B, al in mezelf pratend en al helemaal niet op de omgeving lettend. In een aantal coachsessies heeft zij mij helderheid gegeven.”

Nicole

Lean Expert

Hyacinthe van Emst | Sterk in Jezelf

06 51 876 896
happy@sterkinjezelf.nl

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden